Front Nova Hemsida smal
BEHANDLINGAR

Tandblekning

Hos oss får du fina vita tänder med plasmaljusblekning
I behanlingen används plasmaljus för att aktivera blekningsgelen.

IPL Hårborttagning

Permanent hårborttagning med IPL. Denna metod tar bort håret för gott och innebär varken smärta, långa behandlingar eller risker för din hud

Pigment/Kärl

Med IPL-ljusteknik ta vi bort ytliga blodkärl och pigment. Vi kan behandla enstaka områden eller flera enligt ditt önskemål.

Ansiktsbehandling

Klassiska ansiktsbehandlingar för rengöring och vårdande av din hud. Den anpassas efter din hudtyp och önskemål. Passar alla.

Naturlig facelift

Naturlig facelift är ett sätt att bevara ansiktets ungdomlighet och spänst, samtidigt som metoden har en positiv verkan på kroppens inre organ.

Frans-/Bryn- färgning

Vi utför frans- och bryn- färgning. Inklusive plockning av bryn. Kan med fördel kombineras med ansiktsbehandling till reducerat pris. 

Fettreducering

Permanent fettreducering med hjälp av kyla. Bli av med fettdepåer på kroppen utan kirurgiskt ingrepp. Smärtfri behandling med bra resultat

Cryopen

Med Cryopen fryser man snabbt bort: Fibrom, Vårtor, Pigmentfläckar, Hemangioma, Fettknölar, Seborrheic keratoses mfl med bra resultat.

Presentkort

I butiken kan du köpa presentkort till dig själv eller någon du tycker om. Betala med kort eller swisch. Kortet skickas eller hämtas hos mig.

”Det är skönt att bara få tänka på sig själv ibland”

Nova Karisma skulle kunna översättas till ”ny karismatisk stjärna”. Det är den känsla jag vill att du får med dig från min hudvårdssalong. Salongen ligger i Brooklands lokaler på Berga industri område i Helsingborg, det är lätt att parkera och dessutom gratis. Miljön är lyxig, personlig, harmonisk och har högt i tak.
 
Jag heter Monica och är utbildad auktoriserad hudterapeut sedan 1990. Jag har arbetat med behandlingar, utbildningar och försäljning med märken som Clarins, Biotherm, Lancome, Dr Dennis Gross skincare, Mineral Essence m fl.
 
Idag erbjuder jag Ipl behandlingar så som hårborttagning, kärlborttagning, pigment reducering, hudförbättring, cryopen, laserbehandling, tandblekning, fettfrysning, Klassisk ansiktsbehandling och den sköna Naturliga Facelift behandlingen där jag använder Maria Åkerbergs ekolgiska produkter.

Jag är utbildad och diplomerad i alla behandlingar jag utför.
 
När du besöker mig på min salong, kommer du se att jag jobbar noggrant, tryggt och med hög kvalitét, min yrkespassion ligger i resultat och känsla.

Karisma Helsingborg AB . Florettgatan 14
254 67 Helsingborg (Brooklands lokaler)
Tel: 042-833 88 . mail: info@novakarisma.se
Org nr 556966-7883

Öppettider:
mån-lör
enl överenskommelse