Front Nova Hemsida smal

Ansiktsbehandling
Våra ansiktsbehandlingar ger dig en renare och friskare hud. Redan efter första gången kommer du att märka skillnad och vi anpassar ansiktsbehandlingen efter just din hudtyp. I alla våra ansiktsbehandlingar arbetar vi med ekologiska produkter från Maria Åkerberg. Du får en personligt utformad hudanalys samt rådgivning om hur du på bästa sätt sköter om din hudvård.  
 

Behandling Pris                  
Klassisk ansiktsbehandling, 60min
Behandlingen inkluderar rengöring, peeling för att avlägsna torr hud, lätt porengöring, lyxig massage för bättre cirkulation samt en ansiktsmask speciellt anpassad för din hudtyp. Behandlingen innehåller även por rengöring och brynformning.
       600:-  BOKA 

Naturlig Facelift. 60min
Naturlig facelift är en 40 min massage där man med effektiva vegetabiliska oljor masserar nacke, skuldror, ansikte och huvud. I behandlingen arbetar man även på ansiktets zonterapipunkter. Liksom fötterna, händerna och öronen har ansiktet punkter som korresponderar med olika organ och organsystem. I behandlingen ingår rengöring, peeling och massage.
 

 
600:-  BOKA 
Ansiktsbehandling med IPL Skin Rejuvenation, 75 min
En lyxig ansiktsbehandling där vi väver in IPL Skin Rejuvenation, (Hudföryngring). Kombinationen av IPL där ljusenergi tränger djupt ner i huden och omvandlas till värmeenergi som stimulerar elastin och collagen vilket föryngrar och stramar upp huden och våra produkter resulterar i att huden får en fantastiskt klar och fin lyster.
Ytliga blodkärl och pigmentfläckar samt stora porer reduceras. I ansiktsbehandlingen ingår dessutom rengöring, peeling, brynformning och avslutande ansiktsmask. För optimalt resultat rekommenderas 3-4 behandlingar. Boka alltid konsultation innan denna behandling.

Tillval: Behandling av dekolletage, 500:-
         2300:-  BOKA 
Kickbehandling, 30min
Rengöring, cirkulationsökande massage, ansiktsmask och dagkräm
        375:-  BOKA
Tillval
Ensast i samband med ansiktsbehanling
        
Brynfärgning inkl. plockning av bryn          100:-
Fransfärgning inkl. plockning av bryn          150:-
Frans- och brynfärgning inkl. plockning av bryn          200:-
Borttagning av milier
Borttagning av hårda vita talgkulor under hudytan.

                    
150:-
     


 

FAQ. Vanliga frågor

Vad innebär en 
ansiktsbehandling hos er?

Vi på Nova Karisma hudvårdssalong använder i våra ansiktsbehandlingar produkter av märket Maria Åkerberg som är rena genuina svensktillverkade produkter tillverkade av ekologiska ingredienser av bästa kvalitet.

Vi får hela tiden kontinuerliga uppdateringar av det allra senaste inom produktutveckling, ingredienser och ansiktsbehandlingsmetoder. Hos oss får du som kund möjlighet att få en noggrann kartläggning av ditt ansikte. På så sätt kan vi ge dig råd om vilka hudvårdsprodukter som just din hud behöver.

Det betyder att du som kund alltid får en professionell ansiktsbehandling av välutbildad hudterapeut när du besöker oss.

Kombinationen av det senaste inom traditionell hudanalys och de välbeprövade teknikerna kommer att ge dig en optimal effekt på din ansiktsbehandling. Vi vet att hormoner, oregelbundna mattider men framförallt stress påverkar huden. Huden är kroppens största organ och om kroppen är i obalans så är också huden i obalans.

Vi strävar därefter att ge dig en lugn och harmonisk upplevelse när du besöker oss.

Vi alla har olika hud och hudsammansättning därmed också olika behov av att genomföra en professionell ansiktsbehandling. Hur ofta bör man göra en ansiktsbehandling? Det kan vara allt ifrån att göra en kur varannan vecka i 6 veckor, en portömning var 6:e vecka, eller säsongvis. Vi hjälper dig att bedöma detta när du kommer till oss på för en behandling.

Kontakta oss om du har några frågor inför din ansiktsbehandling på
tel 073-700 70 88 eller via mail info@novakarisma.se.

 

Tandblekning

IPL Hårborttagning

Pigment/Kärl

Ansiktsbehandling

Naturlig facelift

Frans-/Bryn- Färgning

Fettreducering

Boka nu!

Karisma Helsingborg AB . Florettgatan 14
254 67 Helsingborg (Brooklands lokaler)
Tel: 042-833 88 . mail: info@novakarisma.se
Org nr 556966-7883

Öppettider:
mån-lör
enligt överenskommelse